Ryby v listovém obalu

Suroviny

4 porce bílé tresky
200 g čerstvých špenátových listů
400 g listového těsta
4 lžíce jemné strouhanky
100 g goudy
1 vejce
1 lžička himalájské soli
citronová šťáva
sezamová semínka
dýňová semínka
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Rybu pokapeme citronovou šťávou, posypeme solí a pepřem a dáme na pařák. Zvolna vaříme v páře 10 minut. Špenát opereme, spaříme horkou vodou, necháme okapat a vysušíme.

Listové těsto vyválíme na tenký plát, posypeme ho strouhankou, dáme na něj špenát, zasypeme strouhaným sýrem a dáme porce ryby, které zakryjeme těstem. Těsto vykrojíme do tvaru ryby. Odřezky z těsta dáme na sebe, vyválíme a vykrájíme z něj kolečka. Těsto ve tvaru ryby potřeme vajíčkem, ozdobíme vykrojenými kolečky, která také potřeme vajíčkem a posypeme semínky a himalájskou solí. Dáme do předehřáté trouby a pečeme dozlatova.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,596x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10.00 (počet: 1) 10.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ryby v listovém obalu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist