Ryby v listovém obalu
Suroviny
4 porce bílé tresky
200 g čerstvých špenátových listů
400 g listového těsta
4 lžíce jemné strouhanky
100 g goudy
1 vejce
1 lžička himalájské soli
citronová šťáva
sezamová semínka
dýňová semínka
sůl
pepř

Postup
Rybu pokapeme citronovou šťávou, posypeme solí a pepřem a dáme na pařák. Zvolna vaříme v páře 10 minut. Špenát opereme, spaříme horkou vodou, necháme okapat a vysušíme.
Listové těsto vyválíme na tenký plát, posypeme ho strouhankou, dáme na něj špenát, zasypeme strouhaným sýrem a dáme porce ryby, které zakryjeme těstem. Těsto vykrojíme do tvaru ryby. Odřezky z těsta dáme na sebe, vyválíme a vykrájíme z něj kolečka. Těsto ve tvaru ryby potřeme vajíčkem, ozdobíme vykrojenými kolečky, která také potřeme vajíčkem a posypeme semínky a himalájskou solí. Dáme do předehřáté trouby a pečeme dozlatova.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,672x

Komentáře receptu Ryby v listovém obalu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!