Mrkvová omáčka k fondue
Suroviny
(pro 4 osoby)
300 g mrkve
10 g zázvoru
2 lžíce oleje
sůl
pepř
citronová šťáva

Postup
Mrkev oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na kostky. Spolu s posekaným zázvorem jí podusíme na oleji asi 5 minut. Vše rozmixujeme, osolíme a opepříme a ochutíme několika kapkami citronové šťávy.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,747x
Hodnocení receptu:
5.00 (počet: 1)
5.00
1
10

Komentáře receptu Mrkvová omáčka k fondue
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!