Tuňáková bylinková omáčka k fondue

Suroviny

(pro 4 osoby)
konzerva tuňáka
100 g čerstvého bylinkového sýra
1 lžíce kaparů
kousek šalotky
hrst nasekané máty
hrst nasekané petrželky
citronová šťáva
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Tuňáka necháme okapat, potom ho trošku rozmělníme vidličkou. Smícháme ho s bylinkovým sýrem, nasekanými kapary, troškou šalotky a mátou a petrželkou. Přidáme trošku citronové šťávy, osolíme a opepříme.

Nejlépe se hodí ke světlým masům.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,656x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Tuňáková bylinková omáčka k fondue


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist