Tuňáková bylinková omáčka k fondue
Suroviny
(pro 4 osoby)
konzerva tuňáka
100 g čerstvého bylinkového sýra
1 lžíce kaparů
kousek šalotky
hrst nasekané máty
hrst nasekané petrželky
citronová šťáva
sůl
pepř

Postup
Tuňáka necháme okapat, potom ho trošku rozmělníme vidličkou. Smícháme ho s bylinkovým sýrem, nasekanými kapary, troškou šalotky a mátou a petrželkou. Přidáme trošku citronové šťávy, osolíme a opepříme.
Nejlépe se hodí ke světlým masům.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,656x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Tuňáková bylinková omáčka k fondue
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!