Tuňáková bylinková omáčka k fondue
Suroviny
(pro 4 osoby)
konzerva tuňáka
100 g čerstvého bylinkového sýra
1 lžíce kaparů
kousek šalotky
hrst nasekané máty
hrst nasekané petrželky
citronová šťáva
sůl
pepř

Postup
Tuňáka necháme okapat, potom ho trošku rozmělníme vidličkou. Smícháme ho s bylinkovým sýrem, nasekanými kapary, troškou šalotky a mátou a petrželkou. Přidáme trošku citronové šťávy, osolíme a opepříme.
Nejlépe se hodí ke světlým masům.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,835x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Tuňáková bylinková omáčka k fondue
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!