Smažený pangasius
Suroviny
4 filety pangasia
1 vejce uvařené natvrdo
1 cibule
1 sterilovaná okurka
1 lžíce kaparů
2 sardelky
150 g majonézy
10 lžic kukuřičných lupínků
2 syrová vejce
2 lžíce hladké mouky
3 lžíce oleje
2 lžíce posekaných bylinek
trocha kopru
sůl
pepř
Postup
Uvařená vejce a cibuli oloupeme a oboje posekáme nadrobno. Okurku a kapary také posekáme. Sardelky omyjeme a nakrájíme nadrobno. Potom všechno smícháme dohromady s bylinkami a majonézou a remuládu osolíme a opepříme.
Kukuřičné lupínky rozdrtíme nahrubo. Syrová vejce rozšleháme, mouku dáme do talíře. Ryby omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme a osolíme, opepříme. Připravenou rybu obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a nakonec v nadrcených lupíncích. Trojobal přimáčkneme na rybu.
V pánvi rozpálíme olej a filé v něm z obou stran smažíme asi 4 – 5 minut. Usmažené je dáme na talíře s remuládou a případně zdobíme koprem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 6,204x
Komentáře receptu Smažený pangasius
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!