Panenka plněná lososem a listovým špenátem

Suroviny

800 g vepřové panenky
200 g listového špenátu
100 g uzeného lososa
50 g solamylu
50 g 30% smetany
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Krátce podušený špenát zbavíme vody a přimícháme do něj smetanu, na kostičky nakrájeného lososa, solamyl a osolíme. Do masa vyřízneme nožem kapsu, naplníme jí takto připravenou směsí.

Panenku pečeme v předehřáté troubě na 170 °C asi 15 minut dozlatova. Vyndáme a nakrájíme na 1 cm silné plátky. Přelijeme rozpuštěným máslem a podáváme s různě upravenými brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,704x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 2) 9.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Panenka plněná lososem a listovým špenátem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist