Panenka plněná lososem a listovým špenátem

Suroviny

800 g vepřové panenky
200 g listového špenátu
100 g uzeného lososa
50 g solamylu
50 g 30% smetany
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Krátce podušený špenát zbavíme vody a přimícháme do něj smetanu, na kostičky nakrájeného lososa, solamyl a osolíme. Do masa vyřízneme nožem kapsu, naplníme jí takto připravenou směsí.

Panenku pečeme v předehřáté troubě na 170 °C asi 15 minut dozlatova. Vyndáme a nakrájíme na 1 cm silné plátky. Přelijeme rozpuštěným máslem a podáváme s různě upravenými brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,906x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 2) 9.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Panenka plněná lososem a listovým špenátem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist