Slepičí polévka

Suroviny

1 slepice
150 g kořenové zeleniny
1 brukev
1 rajče
zelená petrželka
4 hrsti nudlí nebo rýže
3 l vody

recept nemá fotografii

Postup

Očištěnou slepici s hlavou, krkem, opařenýma nohama zbavených vrchních blan a všechny vnitřnosti vaříme v osolené vodě 2 až 3 hodiny (dle stáří slepice). Když maso začne měknout, přidáme kořenovou zeleninu, brukev i rajče. Měkkou slepici vyndáme. Zeleninu, vnitřnosti i maso z hlavy a krku pokrájíme na nudličky, z uvařeného žaludku stáhneme tvrdou vnitřní blánu. Vše dáme zpátky do polévky a zavaříme nudle. Pokud dáváme rýži, povaříme jí předem s trochou polévky a po dovaření polévku dolijeme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,264x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.00 (počet: 1) 6.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Slepičí polévka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist