Telecí řízky na houbách

Suroviny

600 g telecí kýty
100 g másla
sůl
hladká mouka
250 g hub
drcený kmín nebo pepř
1 lžička zelené petrželky

recept nemá fotografii

Postup

Maso naklepeme, osolíme a obalíme v hladké mouce. Maso opečeme v části rozpáleného másla po každé straně asi 4 minuty. Dáme je na nahřátý talíř, šťávu vysmahneme, podlijeme a přidáme do ní hříbky nebo žampiony, které jsme opekli zvlášť ve zbytku rozpáleného másla. Zprudka opečeme, aby houby nepustily šťávu a zůstaly nerozměklé. Okořeníme buď kmínem nebo pepřem a přidáme jemně nakrájenou petrželku. Řízky vrátíme k houbám, necháme přejít varem a můžeme podávat.

Podáváme s rýží nebo brambory, ale také se slanými rohlíky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,737x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Telecí řízky na houbách


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist