Skopové na česneku

Suroviny

600 g skopového hřbetu nebo kýty
50 g slaniny
4 stroužky česneku
150 g kapusty
100 g cibule
1 lžíce soli
hnědá chlebová kůrka

recept nemá fotografii

Postup

Maso očistíme a přebytečný tuk okrájíme. Na pekáč dáme rozkrájený skopový lůj, slaninu a až se lůj rozpustí, přidáme nakrájenou cibuli, chlebovou kůrku, kapustu a maso, které jsme potřeli solí a česnekem. Podlijeme a dusíme doměkka. Až bude maso měkké, slijeme přebytečný tuk, trošku podlijeme a dáme do trouby zapéci. Šťávu nezahušťujeme, jen jí přecedíme.

Jako přílohu dáváme brambory se špenátem, nebo bramborový knedlík, hrášek a mrkev.

Pozn. Místo kapusty můžeme dát sušené houby.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,121x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Skopové na česneku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist