Skopové na česneku

Suroviny

600 g skopového hřbetu nebo kýty
50 g slaniny
4 stroužky česneku
150 g kapusty
100 g cibule
1 lžíce soli
hnědá chlebová kůrka

recept nemá fotografii

Postup

Maso očistíme a přebytečný tuk okrájíme. Na pekáč dáme rozkrájený skopový lůj, slaninu a až se lůj rozpustí, přidáme nakrájenou cibuli, chlebovou kůrku, kapustu a maso, které jsme potřeli solí a česnekem. Podlijeme a dusíme doměkka. Až bude maso měkké, slijeme přebytečný tuk, trošku podlijeme a dáme do trouby zapéci. Šťávu nezahušťujeme, jen jí přecedíme.

Jako přílohu dáváme brambory se špenátem, nebo bramborový knedlík, hrášek a mrkev.

Pozn. Místo kapusty můžeme dát sušené houby.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5 433x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Skopové na česneku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist