Marinované skopové

Suroviny

600 g skopového plecka
250 g cibule
1 lžička hrubé mouky
50 g skopového loje
50 g slaniny
1 lžička pepře
sůl
špetka papriky

recept nemá fotografii

Postup

Maso odblaníme, zbavíme přebytečného tuku a nakrájíme na plátky. Do mísy dáme přibližně polovinu nakrájené cibule, plátky opepřeného masa a pak opět vrstvu cibule. Vše zatížíme prkénkem a dáme na den nebo dva odležet.

V kastrolu rozpálíme omastek, přidáme k němu cibuli z masa, maso osolíme a poprášíme paprikou a dáme na cibuli. Přidáme i šťávu, kterou maso pustilo při marinování. Podlijeme a dusíme doměkka. Až bude maso měkké, vyjmeme ho, šťávu zaprášíme moukou, rozředíme vodou a povaříme.

Jako příloha se hodí makaróny a dušená kapusta.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 056x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Marinované skopové


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist