Marinované skopové

Suroviny

600 g skopového plecka
250 g cibule
1 lžička hrubé mouky
50 g skopového loje
50 g slaniny
1 lžička pepře
sůl
špetka papriky

recept nemá fotografii

Postup

Maso odblaníme, zbavíme přebytečného tuku a nakrájíme na plátky. Do mísy dáme přibližně polovinu nakrájené cibule, plátky opepřeného masa a pak opět vrstvu cibule. Vše zatížíme prkénkem a dáme na den nebo dva odležet.

V kastrolu rozpálíme omastek, přidáme k němu cibuli z masa, maso osolíme a poprášíme paprikou a dáme na cibuli. Přidáme i šťávu, kterou maso pustilo při marinování. Podlijeme a dusíme doměkka. Až bude maso měkké, vyjmeme ho, šťávu zaprášíme moukou, rozředíme vodou a povaříme.

Jako příloha se hodí makaróny a dušená kapusta.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,836x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Marinované skopové


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist