Okurková polévka

Suroviny

150 - 200 g prorostlého bůčku
1 l vody
žampiony
půl lžičky mletého zázvoru nebo špetka černého pepře
1 dlouhá salátová okurka (možno i víc)
vegeta, glutasol
ocet

recept nemá fotografii

Postup

Do rozpálené suché pánve dáme bůček nakrájený na tenké nudličky. Mícháme, aby maso pustilo tuk. K takto připravenému masu přidáme 1 l vody a směs přendáme do jiné nádoby. Přidáme libovolné množství žampionů, které jsme nakrájeli na tenké plátky. Podle chuti osolíme a přidáme zázvor nebo černý pepř. Vaříme 1/4 hodiny. Dále přidáme okurku, kterou podélně překrojíme a šikmo nakrájíme na plátky. Vaříme ještě 3-5 minut. (okurku nevařit příliš dlouho) a odstavíme. Jídlo dochutíme vegetou nebo glutasolem.

Před podáváním pokapeme lžičkou octa.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,081x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 1) 8.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Okurková polévka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist