Rychlý skopový hřbet

Suroviny

600 g hřbetu
1 lžička soli
100 g loje
50 g másla
1 lžička hrubé mouky
špetka pepře

recept nemá fotografii

Postup

Maso ze hřbetu vykostíme a svážeme, osolíme a opepříme. Skopový lůj rozpálíme a maso na něm zprudka ze všech stran opečeme. Potom lůj slijeme, pod maso dáme máslo a podlijeme troškou horké vody a pekáč dáme na 15 min do rozehřáté trouby. Upečené maso (uvnitř je trošku krvavé – kdo chce, může péci déle) vyndáme, hned nakrájíme na tenké plátky a podáváme. Maso nesmí stát, nebo by ztvrdlo. Šťávu zaprášíme moukou, přidáme sběračku horké vody a povaříme.

Nakrájené maso přelijeme omáčkou. Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,925x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rychlý skopový hřbet


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist