Kůzlečí nebo jehněčí na paprice

Suroviny

kůzlečí předek nebo část jehněčího předku
100 g másla
1 cibule
40 g polohrubé mouky
250 l kyselé smetany
sůl
paprika

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme jí na másle. Na ní dáme osolené naporcované maso, trošku podlijeme a dusíme do změknutí. Dle potřeby podléváme vodou. Když je maso skoro měkké, necháme ho vysmahnout, aby šťáva dostala dobrou barvu, okořeníme paprikou, znovu podlijeme a když se začne vařit, zalijeme smetanou, ve které jsme rozkvedlali mouku. Chvíli povaříme. Do omáčky můžeme ještě před přidáním smetany dát 1 lžičku rajčatového protlaku.

Podáváme s brambory, těstovinami, ryží nebo i noky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,923x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5.00 (počet: 1) 5.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kůzlečí nebo jehněčí na paprice


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist