Čertovská směs
Suroviny
400 g kuřecích řízků
200 g vepřového (plecko, kotlety)
200 g klobás
1 červená paprika
1 zelená paprika
1 plechovka červených fazolí v chilli omáčce
4 střední cibule
6 stroužků česneku
200 g žampionů (případně plechovka sterilovaných)
50 ml olivového oleje
2 chilli papričky (nebo 1 lžička chilli koření)
1 pórek
0,1 l piva
1 kelímek nastrouhaného křenu
sůl, pepř
Postup
Maso pokrájíme na nudličky, klobásu na tenká kolečka. Žampiony oloupeme (sterilované zcedíme) a pokrájíme na kousky. Papriky zbavíme jádřinců, nakrájíme na proužky. Česnek a cibuli oloupeme a nakrájíme na malé kostičky.
Na rozpáleném oleji osmahneme klobásku a maso, pak je vyjmeme na talíř a do výpeku dáme nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme papriky, žampiony a restujeme přibližně 3 -5 minut. Pak vložíme zpátky maso, přidáme na kousky nakrájené chilli papričky nebo chilli koření, podlijeme mírně pivem a pár minut podusíme. Nakonec přidáme plechovku fazolí (dle potřeby i s trochou nálevu) a prohřejeme. Okořeníme dle chuti. Podáváme posypané na jemno nakrájenými kolečky pórku a čerstvě nastrouhaným křenem.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 7,822x
5.67 (počet: 3)
5.67
3
10
Komentáře receptu Čertovská směs
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

