Čertovská směs

Suroviny

400 g kuřecích řízků
200 g vepřového (plecko, kotlety)
200 g klobás
1 červená paprika
1 zelená paprika
1 plechovka červených fazolí v chilli omáčce
4 střední cibule
6 stroužků česneku
200 g žampionů (případně plechovka sterilovaných)
50 ml olivového oleje
2 chilli papričky (nebo 1 lžička chilli koření)
1 pórek
0,1 l piva
1 kelímek nastrouhaného křenu
sůl, pepř

recept nemá fotografii

Postup

Maso pokrájíme na nudličky, klobásu na tenká kolečka. Žampiony oloupeme (sterilované zcedíme) a pokrájíme na kousky. Papriky zbavíme jádřinců, nakrájíme na proužky. Česnek a cibuli oloupeme a nakrájíme na malé kostičky.
Na rozpáleném oleji osmahneme klobásku a maso, pak je vyjmeme na talíř a do výpeku dáme nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme papriky, žampiony a restujeme přibližně 3 -5 minut. Pak vložíme zpátky maso, přidáme na kousky nakrájené chilli papričky nebo chilli koření, podlijeme mírně pivem a pár minut podusíme. Nakonec přidáme plechovku fazolí (dle potřeby i s trochou nálevu) a prohřejeme. Okořeníme dle chuti. Podáváme posypané na jemno nakrájenými kolečky pórku a čerstvě nastrouhaným křenem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 7,195x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5.67 (počet: 3) 5.67 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Čertovská směs


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist