Pstruzi na mandlích

Suroviny

4 pstruzi
80 g mandlových lupínků
1 kelímek zakysané smetany
šafrán
bílý pepř
máslo
sušená citronová kůra
olivový olej
hladká mouka

recept nemá fotografii

Postup

Ryby důkladně omyjeme, očistíme, zbavíme šupin a osušíme. Trošku osolíme, posypeme pepřem a sušenou citronovou kůrou. Obalíme je v hladké mouce a krátce na rozehřátém másle osmažíme. Ryby přendáme na pekáček, dle potřeby pokapeme olivovým olejem a v mírně vyhřáté troubě propečeme.

Mandlové lupínky opražíme dozlatova. Do smetany přidáme trochu citronové kůry, přidáme špetku šafránu a lžičku olivového oleje. Promícháme.

Pstruhy dáme na talíř, podlijeme je smetanovou omáčkou a posypeme mandlemi. Podáváme s dílky citronu a s americkými brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,928x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pstruzi na mandlích


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist