Chilli con carne II

Suroviny

400 g pravé svíčkové nebo roštěné
1 červená cibule
2 klasické cibule
česnek
špetka soli
chilli koření
tabasco
2 hrsti červených fazolí (naložené nebo uvařené doměkka)
2 hrsti sterilované kukuřice
olej
1 plechovka loupaných rajčat
kousek hořké čokolády s obsahem kakaa nejméně 75 %

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na nudličky. Cibule oloupeme, přepůlíme a každou půlku nakrájíme na proužky. Maso orestujeme na oleji asi 1 minutu, pak jej vyjmeme a výpeku postupně dáváme cibuli, oloupaný nasekaný česnek, kukuřici a fazole. Když zelenina změkne, podle chuti ji ochutíme chilli kořením a tabascem (mexické pokrmy mají být ostré). Pak přidáme drcená nebo pokrájená rajčata. Do hotového chilli nastrouháme čokoládu pro dobarvení omáčky a její vůni.
Podáváme s rýží, buď divokou nebo jasmínovou, kterou po uvaření ještě opražíme na zpěněné cibulce s kouskem másla.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,784x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 1) 9.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Chilli con carne II


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist