Chilli con carne II

Suroviny

400 g pravé svíčkové nebo roštěné
1 červená cibule
2 klasické cibule
česnek
špetka soli
chilli koření
tabasco
2 hrsti červených fazolí (naložené nebo uvařené doměkka)
2 hrsti sterilované kukuřice
olej
1 plechovka loupaných rajčat
kousek hořké čokolády s obsahem kakaa nejméně 75 %

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na nudličky. Cibule oloupeme, přepůlíme a každou půlku nakrájíme na proužky. Maso orestujeme na oleji asi 1 minutu, pak jej vyjmeme a výpeku postupně dáváme cibuli, oloupaný nasekaný česnek, kukuřici a fazole. Když zelenina změkne, podle chuti ji ochutíme chilli kořením a tabascem (mexické pokrmy mají být ostré). Pak přidáme drcená nebo pokrájená rajčata. Do hotového chilli nastrouháme čokoládu pro dobarvení omáčky a její vůni.
Podáváme s rýží, buď divokou nebo jasmínovou, kterou po uvaření ještě opražíme na zpěněné cibulce s kouskem másla.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,379x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 1) 9.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Chilli con carne II


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Kuchyně na míru

Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.

Low Carb

Low Carb stravování je oblíbeným způsobem, jak shodit přebytečné kila

Jedlé papíry

Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist