Kuchařčino tajemství

Suroviny

600 g vepřové pečeně bez kosti
100 g chleba
50 g másla
20 g sušených hub
1 žloutek
100 g růžičkové kapusty
100 g fazolových lusků
tymián
mletý pepř
slunečnicový olej

OMÁČKA:
150 ml smetany
100 g cibule
30 g česneku
5 ml oleje
majoránka
pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Maso osolíme, opepříme a prudce na pánvi na oleji orestujeme. Necháme okapat a dáme do pekáčku. Chleba i s kůrkou nasekáme na kostičky, přidáme k němu předem namočené houby, rozpuštěné máslo, tymián a pepř a žloutek a vše dobře promícháme a dáme na vrchní část opečeného masa. Pekáček dáme do vyhřáté trouby na 180 °C a pečeme nezakryté asi 25 minut.

Zeleninu očistíme a krátce povaříme v osolené vodě, příp. zeleninovém vývaru.

Na oleji necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli a česnek, přidáme majoránku, osolíme, opepříme a krátce povaříme do zhoustnutí.

Maso podáváme lehce přelité omáčkou a doplněné zeleninou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,723x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 1) 8.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kuchařčino tajemství


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist