Kapr na tymiánu
Suroviny
kapr
6 kuliček nového koření
3 bobkové listy
šlehačka
1 dl vody
tymián
citron
sůl

Postup
Kapra stáhneme a nakrájíme na podkovy. Osolíme, zaprášíme tymiánem, pokapeme citronovou šťávou, zalijeme šlehačkou a 1 dl vývaru, který jsme připravili tak, že do 1 dl vody jsme dali výše uvedené koření a necháme přejít varem. Potom 10 minut necháme louhovat.
Pečeme ve středně vyhřáté troubě a podáváme s bramborami.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,121x
Hodnocení receptu:
7.00 (počet: 1)
7.00
1
10

Komentáře receptu Kapr na tymiánu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!