Kapr na tymiánu
Suroviny
kapr
6 kuliček nového koření
3 bobkové listy
šlehačka
1 dl vody
tymián
citron
sůl
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Kapra stáhneme a nakrájíme na podkovy. Osolíme, zaprášíme tymiánem, pokapeme citronovou šťávou, zalijeme šlehačkou a 1 dl vývaru, který jsme připravili tak, že do 1 dl vody jsme dali výše uvedené koření a necháme přejít varem. Potom 10 minut necháme louhovat.
Pečeme ve středně vyhřáté troubě a podáváme s bramborami.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3 288x
Hodnocení receptu:
7,00 (počet: 1)
7,00
1
10
![Počet hodnotících uživatelů: 1 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Kapr na tymiánu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!