Krůtí řízky v těstíčku s rajčatovou omáčkou

Suroviny

4 krůtí řízky
1 cibule
15 g hladké mouky
stroužek česneku
2 vejce
lžíce olivového oleje
50 g parmazánu
1 lžíce rajského protlaku
1/8 l zeleninového vývaru
100 ml mléka
2 lžíce másla
500 g rajčat
250 g žampionů
sůl, pepř

recept nemá fotografii

Postup

Řízky osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Z vajec, parmazánu, zbývající mouky, mléka, soli a pepře rozmícháme hladké těstíčko. Rajčata nakrájíme na kostičky, cibuli a česnek nadrobno nakrájíme a společně s oloupanými nakrájenými žampiony podusíme 2-3 minuty na rozehřátém oleji. Přimícháme protlak, rajčata, vývar a zvolna vaříme asi 10 minut. Osolíme a opepříme. Řízky protáhneme těstíčkem a při střední teplotě smažíme na másle po každé straně asi 15 minut. Podáváme s omáčkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,893x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.50 (počet: 2) 9.50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Krůtí řízky v těstíčku s rajčatovou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist