Ďábelská treska
Suroviny
800 g tresky
2 zelené pálivé papriky
2 lžíce strouhanky
1 lžíce sekané petrželové natě
1 lžíce hořčice
1 citron
oregano
olej
sůl
mletý papř

Postup
Papriku a petrželovou nať nasekáme na velmi drobno, přidáme špetku organa, mletý pepř a sůl, hořčici a přidáme 3 lžíce oleje. Promícháme a potřeme tím tresku. Dáme do pekáčku, posypeme strouhankou a v horké troubě pečeme dozlatova.
Upečenou rybu podáváme obloženou dílky citronu.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,289x
Komentáře receptu Ďábelská treska
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.
Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.
Nejlepší recepty na domácí sekanou na Receptnajidlo.cz
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!