Ďábelská treska

Suroviny

800 g tresky
2 zelené pálivé papriky
2 lžíce strouhanky
1 lžíce sekané petrželové natě
1 lžíce hořčice
1 citron
oregano
olej
sůl
mletý papř

recept nemá fotografii

Postup

Papriku a petrželovou nať nasekáme na velmi drobno, přidáme špetku organa, mletý pepř a sůl, hořčici a přidáme 3 lžíce oleje. Promícháme a potřeme tím tresku. Dáme do pekáčku, posypeme strouhankou a v horké troubě pečeme dozlatova.

Upečenou rybu podáváme obloženou dílky citronu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,476x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ďábelská treska


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist