Rizoto s rajčaty a olivami
Suroviny
200 g rýže
2 cibule
2 stroužky česneku
olivový olej
2 lžíce rajského protlaku
300 g rajčat
sůl
čerstvá nebo sušená bazalka
50 g černých oliv
150 g tvrdého sýra

Postup
Rýži několikrát propláchneme horkou vodou a necháme okapat. Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno, osmažíme na rozehřátém oleji, přidáme protlak, na osminky nakrájená rajčata a rýži. Osmažíme, osolíme, zalijeme 4 dl vody, přikryjeme a při mírné teplotě dusíme 15 minut. Hotové rizoto posypeme nasekanou bazalkou, nakrájenými olivami a nastrouhaným sýrem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,777x
Hodnocení receptu:
4.50 (počet: 2)
4.50
2
10

Komentáře receptu Rizoto s rajčaty a olivami
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!