Farářovo tajemství

Suroviny

(pro 5 osob)
5 řízků z vepřové kýty nebo kotlet bez kosti (cca 750 g)
50 g másla
120 g sardelové pasty
nasekaná petrželka
na obalení: hladká mouka, 2 vejce, strouhanka
olej na smažení

náplň:
150 g mletého masa
1 vejce
5 ředkviček
sůl, pepř

recept nemá fotografii

Postup

Řízky nebo kotlety hodně rozklepeme. Máslo utřeme se sardelovou pastou a nasekanou petrželkou a touto směsí maso potřeme. Mleté maso smícháme s vejcem, nakrájenými ředkvičkami, solí a pepřem a směs rozdělíme doprostřed každého řízku. Plátek pak přehneme, mírně stiskneme, aby byl nižší a okraje sklepneme paličkou. Řízky pak obalíme v trojobalu, tzn. nejprve v hladké mouce, pak v rozšlehaných vejcích a nakonec ve strouhance. Smažíme zvolna po obou stranách dozlatova.
Příloha: bramborová kaše nebo vařené brambory, zelenina

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 8,363x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5.00 (počet: 2) 5.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Farářovo tajemství


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist