Kremnické svíčkové řezy
Suroviny
(pro 4 osoby)
8 plátků svíčkové (6000 g)
sůl, pepř
olej
280 g sterilovaného leča
40 g kečupu
80 g šunky
80 g strouhaného sýra
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Plátky svíčkové (2 na osobu) lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Prudce je po obou stranách opečeme v rozpáleném oleji. Vyjmeme je a do výpeku dáme prohřát lečo. Na plátky dáme porce leča, pokapeme je kečupem. Šunku nakrájíme na drobné nudličky a posypeme jimi lečo, nakonec dáme sýr.
Příloha: hranoly, brambory
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3 034x
Hodnocení receptu:
7,00 (počet: 1)
7,00
1
10
![Počet hodnotících uživatelů: 1 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Kremnické svíčkové řezy
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!