Husí stehna na kysaném zelí

Suroviny

4 husí stehna
2 cibule
1 kostka bujónu
50 g anglické slaniny
750 g kysaného červeného zelí
cukr
2 lžičky Solamylu
sůl, pepř

recept nemá fotografii

Postup

Stehna omyjeme a vetřeme do nich sůl a pepř. Pak je vložíme do pekáče a přidáme k nim oloupanou a na kousky nakrájenou cibuli. Pečeme v předehřáté troubě při 200oC asi 2 hodiny. Občas je podléváme vývarem připraveným ze 750 ml vody a kostky bujónu. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozpustíme ji a dáme na ni zesklovatět druhou oloupanou a na kostičky nakrájenou cibuli. Přidáme kysané zelí, ochutíme ho solí a cukrem a dusíme pod pokličkou doměkka. Nakonec ho zahustíme Solamylem rozmíchaným v trošce studené vody. Zelí rozdělíme na talíře a položíme na něj stehna.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,817x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.00 (počet: 3) 7.00 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Husí stehna na kysaném zelí


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist