Plněné roštěnky s Hermelínem

Suroviny

(pro 4 osoby)
600 g roštěnce (4 plátky)
sůl
Vegeta speciál
120 g Hermelínu
70 g oleje
80 g kečupu
80 g bílého jogurtu
40 g ostré hořčice
vývar
kousek másla

recept nemá fotografii

Postup

Roštěnky více naklepeme, okraje nařízneme a plátek posypeme Vedetou. Na polovinu roštěnky položíme plátky Hermelínu, plátek přehneme, okraje sklepneme paličkou nebo sepneme párátkem. Osolíme a po obou stranách opečeme v horkém oleji. Měkké roštěnky vyjmeme. Do výpeku přidáme kečup, jogurt, hořčici a za stálého míchání prohřejeme. Podle potřeby zastříkneme troškou vývaru a zjemníme máslem. Roštěnky na talíři přelijeme šťávou.
Přílohy: smažené hranolky, krokety, rýže

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,494x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Plněné roštěnky s Hermelínem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist