Polévka z mořských plodů

Suroviny

700 g mořských ryb
400 g mořských plodů
3 cibule
400 g rajčat
1 lžíce rajčatového protlaku
3 dcl bílého vína
chilli paprička
olivový olej

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli a papričku nakrájíme a necháme zpěnit na rozpáleném oleji. Přidáme oloupaná a jáder zbavená rajčata a protlak. Chvílí restujeme. Přidáme mořské plody, podlijeme vývarem a vaříme. Do jiného hrnce jsme dali vykoštěné rybí maso a vaříme do změknutí. Přidáme k němu obsah pánve a bílé víno. Můžeme přidat i opečený česnek a malé krajíčky chleba bez kůrky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,313x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.00 (počet: 1) 7.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Polévka z mořských plodů


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist