Polévka z mořských plodů
Suroviny
700 g mořských ryb
400 g mořských plodů
3 cibule
400 g rajčat
1 lžíce rajčatového protlaku
3 dcl bílého vína
chilli paprička
olivový olej
Postup
Cibuli a papričku nakrájíme a necháme zpěnit na rozpáleném oleji. Přidáme oloupaná a jáder zbavená rajčata a protlak. Chvílí restujeme. Přidáme mořské plody, podlijeme vývarem a vaříme. Do jiného hrnce jsme dali vykoštěné rybí maso a vaříme do změknutí. Přidáme k němu obsah pánve a bílé víno. Můžeme přidat i opečený česnek a malé krajíčky chleba bez kůrky.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 5,515x
Komentáře receptu Polévka z mořských plodů
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!