Rybí filé s houbovou omáčkou

Suroviny

600 g rybího filé
4 dl mléka
sůl
1 dl suchého bílého vína
150 g žampionů
1 cibule
olej
mletý pepř
2 dl zakysané smetany
1 lžíce hladké mouky
1 lžíce hořčice
petrželová nať

recept nemá fotografii

Postup

Rybí filé opláchneme, zalijeme mlékem a na chladném místě necháme 60 minut. Odleželé filé nakrájíme, osušíme, osolíme a vložíme do hrnce, podlijeme vínem a dusíme doměkka. Houby očistíme a nakrájíme na plátky. Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na oleji, přidáme houby, osolíme, opepříme a dusíme doměkka. Zahustíme smetanou, do které jsme dohladka zamíchali mouku a hořčici, posypeme nasekanou natí a několik minut povaříme.
Filé podáváme polité omáčkou a s vařenými brambory, posypanými nasekanou natí.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,955x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.50 (počet: 4) 8.50 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rybí filé s houbovou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist