Francouzské Garbure
Suroviny
2 husí stehna (může být i kuřecí, kachní, krůtí..)
1 mladá kapusta
500 g brambor
300 g bílých fazolí
2 stroužky česneku
bylinky dle chuti
sůl
pepř
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Fazole dáme do cca 2 l vody, přidáme prolisovaný česnek, polévkové bylinky a na kousky nakrájené brambory. Osolíme, opepříme a vaříme asi 3/4 hodiny. Potom přidáme stehna a vaříme dalších 3/4 hodiny. Ke konci přidáme nakrájené listy kapusty a krátce povaříme. Dno mísy poklademe plátky bílého chleba a zalijeme touto polévkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3 825x
Hodnocení receptu:
6,00 (počet: 1)
6,00
1
10
![Počet hodnotících uživatelů: 1 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Francouzské Garbure
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!