Římský květák
Suroviny
1 květák
petrželová nať
4 stroužky česneku
petrželová nať
rajský protlak (nebo nadrobno nakrájená oloupaná rajčata)
strouhaný sýr
olej
sůl

Postup
Květák rozebereme na růžičky a košťál nakrájíme na kostičky. Česnek pokrájíme nadrobno a zpěníme ho na oleji, přidáme petrželku s květákem a orestujeme. Potom přidáme rajský protlak, podlijeme troškou vody a osolíme. Dusíme asi 8 – 10 minut.
Květák se šťávou servírujeme na talíře, sypeme sýrem a podáváme s pečivem.
Pozn.: Místo květáku lze použít brokolici.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 5,476x
Hodnocení receptu:
1.00 (počet: 1)
1.00
1
10

Komentáře receptu Římský květák
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!