Římský květák

Suroviny

1 květák
petrželová nať
4 stroužky česneku
petrželová nať
rajský protlak (nebo nadrobno nakrájená oloupaná rajčata)
strouhaný sýr
olej
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Květák rozebereme na růžičky a košťál nakrájíme na kostičky. Česnek pokrájíme nadrobno a zpěníme ho na oleji, přidáme petrželku s květákem a orestujeme. Potom přidáme rajský protlak, podlijeme troškou vody a osolíme. Dusíme asi 8 – 10 minut.

Květák se šťávou servírujeme na talíře, sypeme sýrem a podáváme s pečivem.

Pozn.: Místo květáku lze použít brokolici.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,997x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 1.00 (počet: 1) 1.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Římský květák


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist