Hovězí s badyánem
Suroviny
zadní hovězí maso
1 cibule
1 lžička zázvoru
několik koleček badyánu
2 lžíce sójové omáčky
škrobová moučka
Postup
Maso dáme vařit spolu s nakrájenou cibulí. Přidáme badyán, zázvor, sójovou omáčku a vše společně vaříme. Když je maso měkké, necháme ho vychladnout a nakrájíme na tenké plátky a skládáme na talíře. Vývar z masa přecedíme, zahustíme, chvíli povaříme a přelijeme jím maso.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,895x
Hodnocení receptu:
6.00 (počet: 1)
6.00
1
10
Komentáře receptu Hovězí s badyánem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!