Hovězí s badyánem
Suroviny
zadní hovězí maso
1 cibule
1 lžička zázvoru
několik koleček badyánu
2 lžíce sójové omáčky
škrobová moučka

Postup
Maso dáme vařit spolu s nakrájenou cibulí. Přidáme badyán, zázvor, sójovou omáčku a vše společně vaříme. Když je maso měkké, necháme ho vychladnout a nakrájíme na tenké plátky a skládáme na talíře. Vývar z masa přecedíme, zahustíme, chvíli povaříme a přelijeme jím maso.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,600x
Hodnocení receptu:
6.00 (počet: 1)
6.00
1
10

Komentáře receptu Hovězí s badyánem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!