Pikantní bůček

Suroviny

1 kg vepřového bůčku
12 stroužků česneku
celý pepř
bobkový list

dalších cca 15 stroužků česneku
1 lžička pepře
1 lžička kari
1 lžička grilovací koření
1 lžička worcester
1 lžička chilli

recept nemá fotografii

Postup

Bůček dáme vařit do tlakového hrnce společně s 12ti stroužky česneku, několika kuličkami pepře a bobkovým listem. Po dobu, co se nám maso vaří, prolisujeme dalších 15 stroužků česneku a přidáme k němu po lžičkách výše uvedeného koření. Až bude bůček uvařený, vyndáme ho z hrnce a hned potřeme touto připravenou směsí. Čím více, tím lépe. Zabalíme do alobalu a dáme uležet do lednice. Necháme uležet co nejdéle. Alespoň do druhého dne.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,613x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5.00 (počet: 2) 5.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pikantní bůček


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist