Marinovaný bůček

Suroviny

1 kg vepřového bůčku
2 lžíce čerstvého zázvoru
100 ml vývaru
100 ml sherry
1 lžíce medu
2 stroužky česneku
1 lžíce oleje
2 lžičky hnědého cukru
6 lžic sójové omáčky
3 lžíce rybí omáčky

recept nemá fotografii

Postup

Bůček omyjeme, osušíme a pokrájíme na menší kousky, kůži nařízneme na proužky. Veškeré ostatní přísady společně smícháme. Do této marinády dáme bůček a necháme minimálně hodinu uležet. Maso potom dáme péct do vyhřáté trouby na 200 °C a pečeme, dokud maso není měkké a kůže křupavá.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,230x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 2.00 (počet: 2) 2.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Marinovaný bůček


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist