Vepřová pečeně I.

Suroviny

1 kg vepřové kýty s kůží (bez kosti)
250 g cherry rajčátek
1 cibule
2 lžíce medu
1 palička česneku
2 červené papriky
4 lžíce olivového oleje
grilovací koření
pepř

recept nemá fotografii

Postup

V trošce olivového oleje rozmícháme med, osolíme, opepříme a přidáme grilovací koření. Kůži nařízneme do proužků, ale neprořízneme celou vrstvu tuku. Připravenou marinádu vetřeme do masa a maso omotáme provázkem. Dáme do vyhřáté trouby na 200 °C a pečeme 30 minut. Potom teplotu snížíme na 170 °C a další hodinu a půl pečeme. Hodinu před dopečením k masu přidáme na plátky nakrájenou zeleninu. Pokud se nám maso začne připalovat, dáme přes plech alobal.

Jako přílohu podáváme brambory nebo pečivo.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,018x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřová pečeně I.


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist