Hovězí pečeně

Suroviny

800 g hovězího roštěnce
500 ml hovězího vývaru
4 stroužky česneku
1 lžíce mletého zázvoru
2 cibule
120 g másla
šťáva z půlky citronu
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Máslo utřeme s citronovou šťávou, solí, pepřem a zázvorem a prolisovaným česnekem. Tímto máslem potřeme maso a dáme ho do druhého dne do lednice. Potom maso dáme od pekáčku, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a ve vyhřáté troubě na 180 °C pečeme asi 1,5 hodiny. Během této doby maso poléváme výpekem a podléváme dle potřeby teplým vývarem. Výpek procedíme do hrnce a na mírném ohni vyvaříme do požadované hustoty.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,402x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.25 (počet: 4) 9.25 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hovězí pečeně


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist