Vepřové na tymiánu
Suroviny
800 g vepřové pečeně bez kosti
4 lžíce strouhanky
hrstka nasekaných mandlí
1 snítka tymiánu
2 lžíce másla
sůl
pepř
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Maso osolíme a opepříme ze všech stran. Dáme ho do pekáčku, trošku podlijeme a dáme na hodinu do trouby vyhřáté na 180 °C péct. Máslo promícháme se strouhankou, tymiánem, mandlemi a osolíme a opepříme. Tím nám vznikla drobenka, kterou přisypeme a přitlačíme na maso a dáme zpátky do trouby.
Podávat můžeme s brambory a dušenou zeleninou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3 585x
Hodnocení receptu:
8,00 (počet: 1)
8,00
1
10
![Počet hodnotících uživatelů: 1 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Vepřové na tymiánu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!