Vepřové na tymiánu

Suroviny

800 g vepřové pečeně bez kosti
4 lžíce strouhanky
hrstka nasekaných mandlí
1 snítka tymiánu
2 lžíce másla
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Maso osolíme a opepříme ze všech stran. Dáme ho do pekáčku, trošku podlijeme a dáme na hodinu do trouby vyhřáté na 180 °C péct. Máslo promícháme se strouhankou, tymiánem, mandlemi a osolíme a opepříme. Tím nám vznikla drobenka, kterou přisypeme a přitlačíme na maso a dáme zpátky do trouby.

Podávat můžeme s brambory a dušenou zeleninou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,355x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 1) 8.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové na tymiánu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist