Jehněčí na zelenině

Suroviny

1,5 kg jehněčí plece
500 g brambor
2 hlavičky česneku
2 mrkve
1 paprika
1 cuketa
olivový olej
snítka bylinek (rozmarýn, šalvěj, tymián..)
svazek zeleného chřestu
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Jehněčí maso omyjeme a prořízneme do něj kapsu, do které dáme bylinky a několik stroužků česneku. Zeleninu omyjeme a nakrájíme na menší špalíčky. Jehněčí maso opepříme, osolíme a dáme do pekáče, přiklopíme a pečeme v předehřáté troubě na 180 °C. Pečeme 1,5 hodiny. Potom přidáme brambory, které jsme nakrájeli a mrkev. Osolíme, trošku opepříme a zakápneme olivovým olejem. Opět přiklopím a pečeme dalších půl hodiny. Potom přidáme ještě česnek, papriky, chřest a cuketu a na posledních 15 minut pečeme. Když bude maso upečené, ještě ho zabalíme do alobalu a necháme chvíli odležet.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,150x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jehněčí na zelenině


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist