Jehněčí guláš

Suroviny

1 kg jehněčího masa
8 brambor
150 g sterilovaných rajčat
150 g předvařených bílých fazolí
8 mrkví
5 cibulí
1 černé pivo
2 stonky řapíkatého celeru
1 lžička tymiánu
1 bobkový listopad
olej
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Troubu předehřejeme na 200 °C. Z masa odstraníme tuk a nakrájíme na kostky. Na pánvi rozpálíme olej a maso osmahneme a dáme si ho stranou. Přilijeme do pánve nový olej a na něm opečeme na drobno nakrájenou cibuli. Maso i s cibulí dáme do hrnce, přidáme na kolečka nakrájenou mrkev, na kousky nakrájené brambory a celer a také fazole. Zalijeme pivem a zároveň i vodou tak, aby maso i zelenina byly pod hladinou. Přidáme tymián, bobkový list, osolíme a opepříme. Přiklopíme pokličkou a dáme na 2 hodiny péct do trouby.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6,335x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.50 (počet: 2) 9.50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jehněčí guláš

anonym: Friday, November 18, 2011
super

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist