Vepřová plec s bylinkovým máslem

Suroviny

1200 g vepřové plece
60 g másla
2 lžičky dijonské hořčice
400 ml hovězího vývaru
1 lžička zelených bylinek (rozmarýn, majoránka, bazalka, tymián..)
1 lžíce oleje
1 lžíce hladké mouky

recept nemá fotografii

Postup

Troubu předehřejeme na 200 °C. Smícháme hořčici s 2 lžícemi másla a směsí bylinek. Maso omyjeme, osušíme a ovážeme provázkem a vetřeme do masa připravené bylinkové máslo. Do pánve dáme olej, zprudka na něm orestujeme maso a výpek si schováme. Maso potom zabalíme do alobalu a dáme ho na plech do trouby předehřáté na 200 °C a pečeme 1,5 hodiny.

Na pánvi rozehřejeme uschovaný výpek z masa, zasypeme moukou, zalijeme vývarem a vaříme do zhoustnutí. Maso nakrájíme na plátky a podáváme přelité omáčkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,052x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřová plec s bylinkovým máslem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist