Mleté maso zapečené se zelím

Suroviny

700 g mletého masa
500 g kyselého zelí
1 hrnek rýže
3 cibule
1 kečup
1 smetana
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Maso osolíme a opepříme. Hrnek rýže uvaříme, necháme ji vychladnout a potom jí přimícháme k masu. Do zapékací mísy dáme na dno zelí a na něj dáme válečky, které jsme vytvarovali z mletého masa smíchaného s rýží. Válečky pokryjeme vrstvou zelí. Takhle pokračujeme do vyčerpání zásob. Končíme zelím. Vrchní vrstvu zelí poklademe kolečky cibule, zalijeme kečupem, trošku podlijeme vodou a pečeme hodinu v troubě. Chvíli před dokončením zalijeme smetanou.

Podáváme s brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 9,519x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.89 (počet: 9) 8.89 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Mleté maso zapečené se zelím

anonym: Thursday, November 22, 2012
vřele doporučuji. Vařívám to roky a nikdy to nezklamalo.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist