Hrášková polévka
Suroviny
100 g mraženého hrášku
1 l vody
2 vejce
1 lžíce krupičky
1 zeleninový bujon
2 lžíce másla
1 snítka petrželky
sůl
pepř

Postup
Máslo rozehřejeme a přidáme k němu rozkvedlaná vajíčka, promícháme. Až se vajíčka začnou srážet, přisypeme krupičku a promícháme. Přilijeme vodu a do vroucí vody přihodíme zeleninový bujon. Polévku často mícháme, aby se nepřipálila.Na konci vaření přidáme nasekanou petrželku.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,998x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Hrášková polévka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!