Zapečené mleté maso s bramborovou kaší

Suroviny

6 brambor
400 g mletého masa (dle chuti)
40 g uzené slaniny
3 párky
1 cibule
2 stroužky česneku
1 lžička grilovacího koření
sušená bazalka
2 lžíce másla
mléko
sádlo na vymazání

recept nemá fotografii

Postup

Brambory oloupeme, nakrájíme a dáme vařit do osolené vody. Uvařené brambory slijeme, přidáme k nim máslo, horké mléko, osolíme a uděláme kaši.

Maso promícháme s nadrobno nakrájenou cibulí, slaninou a párky nakrájenými na kostičky. Přidáme prolisovaný česnek, grilovací koření a bazalku. Dle chuti osolíme a opepříme. Zapékací mísu vymažeme sádlem a naplníme připravenou směsí. Na tuto směs nakupíme bramborovou kaši (můžeme vytvořit ozdobné pusinky cukrářským sáčkem).

Pečeme v předehřáté troubě na 140 °C 40 minut.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,719x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.00 (počet: 2) 6.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zapečené mleté maso s bramborovou kaší

anonym: Monday, June 4, 2012
Do směsi bych ještě přidala nastrouhaný tvrdý sýr a zapekla bez bramborové kaše.Kaši bych podávala pouze jako přílohu.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist