Zapečené mleté maso s bramborovou kaší

Suroviny

6 brambor
400 g mletého masa (dle chuti)
40 g uzené slaniny
3 párky
1 cibule
2 stroužky česneku
1 lžička grilovacího koření
sušená bazalka
2 lžíce másla
mléko
sádlo na vymazání

recept nemá fotografii

Postup

Brambory oloupeme, nakrájíme a dáme vařit do osolené vody. Uvařené brambory slijeme, přidáme k nim máslo, horké mléko, osolíme a uděláme kaši.

Maso promícháme s nadrobno nakrájenou cibulí, slaninou a párky nakrájenými na kostičky. Přidáme prolisovaný česnek, grilovací koření a bazalku. Dle chuti osolíme a opepříme. Zapékací mísu vymažeme sádlem a naplníme připravenou směsí. Na tuto směs nakupíme bramborovou kaši (můžeme vytvořit ozdobné pusinky cukrářským sáčkem).

Pečeme v předehřáté troubě na 140 °C 40 minut.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,990x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.00 (počet: 2) 6.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zapečené mleté maso s bramborovou kaší

anonym: Monday, June 4, 2012
Do směsi bych ještě přidala nastrouhaný tvrdý sýr a zapekla bez bramborové kaše.Kaši bych podávala pouze jako přílohu.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist