Jehněčí hřbet
Suroviny
1,5 kg jehněčího hřbetu
1 palička česneku
šťáva a kůra z jednoho citronu
špetka majoránky
sůl
olej
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Hřbet očistíme, osušíme a odřežeme z něj lůj a tuk. Prošpikujeme stroužky česneku a potřeme směsí, kterou si připravíme smícháním nastrouhané citronové kůry, šťávy z citronu, špetky majoránky a soli. Dáme do pekáčku a překryjeme alobalem. Dáme péct do předem vyhřáté trouby na 180 °C a cca hodinu zakryté pečeme. Pak sundáme alobal a dopékáme ještě 30 minut. Přeléváme výpekem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4 522x
![Počet hodnotících uživatelů: 2 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Jehněčí hřbet
anonym: | neděle 31. března 2013 |
Nic moc :-( |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!