Azu po tatarsku
Suroviny
600 g zadního hovězího masa
100 g cibule
olej
1 lžíce rajčatového protlaku
100 g kyselých okurek
sůl, pepř
2 bobkové listy
1 lžíce hladké mouky
![Azu po tatarsku ukázka receptu Azu po tatarsku](/Content/Images/Recipes/89_show.jpg)
![Posunovut vlevo](/Content/Images/left.png)
![Azu po tatarsku ukázka receptu Azu po tatarsku](/Content/Images/Recipes/89_preview.jpg)
![Posunout vpravo](/Content/Images/right.png)
Postup
Maso nakrájíme na hrubší nudle, osolíme, opepříme a opečeme s pokrájenou cibulí na oleji. Opečené zaprášíme moukou, opět zasmažíme, zajileje vodou, přidáme bobkové listy a dusíme téměř doměkka. Před koncem dušení přidáme rajčatový protlak a na nudličky nakrájené kyselé okurky, vše společně povaříme. Šťáva na pokrm nesmí být příliš hustá.
Odstraníme bobkové listy a podáváme s vařenými bramborami, houskovým knedlíkem nebo se špagetami.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 17 722x
![Počet hodnotících uživatelů: 12 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Azu po tatarsku
anonym: | pátek 5. července 2013 |
oloupaná rajčata to také vylepší ,podle chuti :-) | |
anonym: | sobota 21. dubna 2012 |
Můžu se zeptat na kolik je to porcí??... | |
anonym: | úterý 7. února 2012 |
tak se podivej na tu HORCICI,jak se to pise |
|
anonym: | úterý 31. ledna 2012 |
výborné jídlo, naučila me ho tchýne.pridávame jeste papriku jelikoz je jí přes sezonu hodne a je to výborné.Jako přílohu jíme hranolky | |
anonym: | úterý 19. února 2008 |
moc dobré,já přidávám ještě trochu hořtice | |
anonym: | sobota 10. února 2007 |
Je to parádní pochutnáníčko. |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!