Azu po tatarsku
Suroviny
600 g zadního hovězího masa
100 g cibule
olej
1 lžíce rajčatového protlaku
100 g kyselých okurek
sůl, pepř
2 bobkové listy
1 lžíce hladké mouky
Postup
Maso nakrájíme na hrubší nudle, osolíme, opepříme a opečeme s pokrájenou cibulí na oleji. Opečené zaprášíme moukou, opět zasmažíme, zajileje vodou, přidáme bobkové listy a dusíme téměř doměkka. Před koncem dušení přidáme rajčatový protlak a na nudličky nakrájené kyselé okurky, vše společně povaříme. Šťáva na pokrm nesmí být příliš hustá.
Odstraníme bobkové listy a podáváme s vařenými bramborami, houskovým knedlíkem nebo se špagetami.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 17,868x
Komentáře receptu Azu po tatarsku
anonym: | Friday, July 5, 2013 |
oloupaná rajčata to také vylepší ,podle chuti :-) | |
anonym: | Saturday, April 21, 2012 |
Můžu se zeptat na kolik je to porcí??... | |
anonym: | Tuesday, February 7, 2012 |
tak se podivej na tu HORCICI,jak se to pise |
|
anonym: | Tuesday, January 31, 2012 |
výborné jídlo, naučila me ho tchýne.pridávame jeste papriku jelikoz je jí přes sezonu hodne a je to výborné.Jako přílohu jíme hranolky | |
anonym: | Tuesday, February 19, 2008 |
moc dobré,já přidávám ještě trochu hořtice | |
anonym: | Saturday, February 10, 2007 |
Je to parádní pochutnáníčko. |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!