Azu po tatarsku

Suroviny

600 g zadního hovězího masa
100 g cibule
olej
1 lžíce rajčatového protlaku
100 g kyselých okurek
sůl, pepř
2 bobkové listy
1 lžíce hladké mouky

ukázka receptu Azu po tatarsku
Posunovut vlevo
ukázka receptu Azu po tatarsku
Posunout vpravo

Postup

Maso nakrájíme na hrubší nudle, osolíme, opepříme a opečeme s pokrájenou cibulí na oleji. Opečené zaprášíme moukou, opět zasmažíme, zajileje vodou, přidáme bobkové listy a dusíme téměř doměkka. Před koncem dušení přidáme rajčatový protlak a na nudličky nakrájené kyselé okurky, vše společně povaříme. Šťáva na pokrm nesmí být příliš hustá.
Odstraníme bobkové listy a podáváme s vařenými bramborami, houskovým knedlíkem nebo se špagetami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 15,755x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.25 (počet: 12) 6.25 12 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Azu po tatarsku

anonym: Friday, July 5, 2013
oloupaná rajčata to také vylepší ,podle chuti :-)
anonym: Saturday, April 21, 2012
Můžu se zeptat na kolik je to porcí??...
anonym: Tuesday, February 7, 2012
tak se podivej na tu HORCICI,jak se to pise
anonym: Tuesday, January 31, 2012
výborné jídlo, naučila me ho tchýne.pridávame jeste papriku jelikoz je jí přes sezonu hodne a je to výborné.Jako přílohu jíme hranolky
anonym: Tuesday, February 19, 2008
moc dobré,já přidávám ještě trochu hořtice
anonym: Saturday, February 10, 2007
Je to parádní pochutnáníčko.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist