Azu po tatarsku
Suroviny
600 g zadního hovězího masa
100 g cibule
olej
1 lžíce rajčatového protlaku
100 g kyselých okurek
sůl, pepř
2 bobkové listy
1 lžíce hladké mouky

Postup
Maso nakrájíme na hrubší nudle, osolíme, opepříme a opečeme s pokrájenou cibulí na oleji. Opečené zaprášíme moukou, opět zasmažíme, zajileje vodou, přidáme bobkové listy a dusíme téměř doměkka. Před koncem dušení přidáme rajčatový protlak a na nudličky nakrájené kyselé okurky, vše společně povaříme. Šťáva na pokrm nesmí být příliš hustá.
Odstraníme bobkové listy a podáváme s vařenými bramborami, houskovým knedlíkem nebo se špagetami.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 18,162x
6.25 (počet: 12)
6.25
12
10
Komentáře receptu Azu po tatarsku
| anonym: | Friday, July 5, 2013 |
| oloupaná rajčata to také vylepší ,podle chuti :-) | |
| anonym: | Saturday, April 21, 2012 |
| Můžu se zeptat na kolik je to porcí??... | |
| anonym: | Tuesday, February 7, 2012 |
|
tak se podivej na tu HORCICI,jak se to pise |
|
| anonym: | Tuesday, January 31, 2012 |
| výborné jídlo, naučila me ho tchýne.pridávame jeste papriku jelikoz je jí přes sezonu hodne a je to výborné.Jako přílohu jíme hranolky | |
| anonym: | Tuesday, February 19, 2008 |
| moc dobré,já přidávám ještě trochu hořtice | |
| anonym: | Saturday, February 10, 2007 |
| Je to parádní pochutnáníčko. | |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

