Filé na víně
Suroviny
1 kg filé
100 g másla
300 g tvrdého sýra
troška oleje
citronová šťáva
1 dl bílého vína
strouhanka
sůl

Postup
Zapékací mísu vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Filé osušíme, osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou a naskládáme do vymazané mísy. Zasypeme vrstvou strouhaného sýra. Na sýr dáme novou vrstvu filé a takto pokračujeme do vyčerpání zásob, zakončujeme sýrem. Potom zakapeme olejem, poklademe kousky másla, zalijeme sklenicí vína a dáme péct do trouby, dokud se sýr nezhnědne.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,800x

Komentáře receptu Filé na víně
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!