Vepřová kýta rytíře Fryduše
Suroviny
6 řízků vepřové kýty
1 lžička soli
1 lžička pepře
1 lžička solamylu
1 lžička worchesterové omáčky
2 stroužky česneku
1/2 lžičky majoránky
1/2 lžičky pálivé papriky
1/2 lžičky sladké papriky
2 vejce
3 lžičky kečupu
4 lžičky oleje
Postup
Maso naklepeme. Vejce rozšleháme, přidáme do něj všechny ostatní přísady a důkladně promícháme. Do marinády vložíme řízky a necháme v chladu odležet nejméně 24 hodin. Naložené maso osmahneme na tuku asi 2 - 3 minuty z každé strany.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4,767x
Hodnocení receptu:
5.00 (počet: 1)
5.00
1
10
5.00 (počet: 1)
5.00
1
10
Komentáře receptu Vepřová kýta rytíře Fryduše
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

