Vepřová kýta rytíře Fryduše
Suroviny
6 řízků vepřové kýty
1 lžička soli
1 lžička pepře
1 lžička solamylu
1 lžička worchesterové omáčky
2 stroužky česneku
1/2 lžičky majoránky
1/2 lžičky pálivé papriky
1/2 lžičky sladké papriky
2 vejce
3 lžičky kečupu
4 lžičky oleje

Postup
Maso naklepeme. Vejce rozšleháme, přidáme do něj všechny ostatní přísady a důkladně promícháme. Do marinády vložíme řízky a necháme v chladu odležet nejméně 24 hodin. Naložené maso osmahneme na tuku asi 2 - 3 minuty z každé strany.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4,681x
Hodnocení receptu:
5.00 (počet: 1)
5.00
1
10

Komentáře receptu Vepřová kýta rytíře Fryduše
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!