Vepřová kýta rytíře Fryduše

Suroviny

6 řízků vepřové kýty
1 lžička soli
1 lžička pepře
1 lžička solamylu
1 lžička worchesterové omáčky
2 stroužky česneku
1/2 lžičky majoránky
1/2 lžičky pálivé papriky
1/2 lžičky sladké papriky
2 vejce
3 lžičky kečupu
4 lžičky oleje

recept nemá fotografii

Postup

Maso naklepeme. Vejce rozšleháme, přidáme do něj všechny ostatní přísady a důkladně promícháme. Do marinády vložíme řízky a necháme v chladu odležet nejméně 24 hodin. Naložené maso osmahneme na tuku asi 2 - 3 minuty z každé strany.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,372x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5.00 (počet: 1) 5.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřová kýta rytíře Fryduše


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist