Cibulačka jako z Francie
Suroviny
Cibule
máslo
vývar
sůl
pepř
hladká mouka
tvrdý sýr
toustový chléb

Postup
Cibuli na kolečka osmažit na másle dozlatova, osolit, opepřit (dle chuti) a podlít vývarem, podle množství strávníků. Na másle nechat zrůžovět hladkou mouku a tu dát do polévky. Nesmí být hustá, jen lehce zasmažená. Do hotové polévky na talířích přidat na kostičky tvrdý sýr a podávat s opečeným toustovým chlebem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) jona,
Zobrazeno 2,526x
Hodnocení receptu:
9.00 (počet: 4)
9.00
4
10

Komentáře receptu Cibulačka jako z Francie
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!