Cibulačka jako z Francie
Suroviny
Cibule
máslo
vývar
sůl
pepř
hladká mouka
tvrdý sýr
toustový chléb

Postup
Cibuli na kolečka osmažit na másle dozlatova, osolit, opepřit (dle chuti) a podlít vývarem, podle množství strávníků. Na másle nechat zrůžovět hladkou mouku a tu dát do polévky. Nesmí být hustá, jen lehce zasmažená. Do hotové polévky na talířích přidat na kostičky tvrdý sýr a podávat s opečeným toustovým chlebem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) jona,
Zobrazeno 2,716x
Hodnocení receptu:
9.00 (počet: 4)
9.00
4
10

Komentáře receptu Cibulačka jako z Francie
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!