Cibulačka jako z Francie
Suroviny
Cibule
máslo
vývar
sůl
pepř
hladká mouka
tvrdý sýr
toustový chléb
Postup
Cibuli na kolečka osmažit na másle dozlatova, osolit, opepřit (dle chuti) a podlít vývarem, podle množství strávníků. Na másle nechat zrůžovět hladkou mouku a tu dát do polévky. Nesmí být hustá, jen lehce zasmažená. Do hotové polévky na talířích přidat na kostičky tvrdý sýr a podávat s opečeným toustovým chlebem.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) jona,
Zobrazeno 2,801x
Hodnocení receptu:
9.00 (počet: 4)
9.00
4
10
9.00 (počet: 4)
9.00
4
10
Komentáře receptu Cibulačka jako z Francie
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

