Kapr na víně podle Rožmberků

Suroviny

(pro 4 osoby)
600 g kapra
10 g soli
50 g hladké mouky
kmín
100g sádla
30 g cukru
šalvěj
rozmarýn
případně čerstvé bylinky

recept nemá fotografii

Postup

Kapra naporcujeme a důkladně osolíme a necháme chvilku odležet. Pak porce okmínujeme, obalíme v hladké mouce a hned zprudka pečeme na rozpáleném sádle na pánvi nejprve po jedné straně, pak je otočíme, zmírníme teplotu a po chvíli přidáme cukr. Necháme ho roztát a vše pak podlijeme vínem a přidáme posekané byliny. Když se víno odpaří a šťáva zhoustne, je pokrm připraven.
Podáváme se šťouchanými bramborami nebo na česnekové topince.
Kapra lze takto připravit i v troubě

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,529x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kapr na víně podle Rožmberků


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist