Pstruh s kmínovou krustou

Suroviny

(pro 4 osoby)
4 pstruzi
sůl
drcený kmín
60 g strouhanky
1 lžíci škrobové moučky
120 ml oleje
1 menší cibuli
petrželovou nať

recept nemá fotografii

Postup

Pstruhy dobře omyjeme, osušíme a prořízneme je zevnitř podél páteře ke hřbetu. Díky tomu jde ryba položit na plech roztažená a snáze se upeče. Pstruhy osolíme. Ze strouhanky, kmínu, škrobové moučky, posekané petrželky a poloviny oleje smícháme řidší těstíčko. Na pomaštěný plech položíme nejprve pár koleček cibule, pak pstruha kůží navrch. Na ryby rozdělíme a rozprostřeme kmínové těstíčko. Vložíme do předem vyhřáté trouby na 120.C a pečeme 8-12 minut.
Podáváme s křenovou smetanou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,107x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pstruh s kmínovou krustou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist