Srnčí medailónky na hříbcích
Suroviny
600 g srnčí kýty300 g hříbků
60g sádla
1 velká cibule
1 lžička hladké mouky
drcené nové koření
kmín
sůl, pepř

Postup
Kýtu očistíme a nakrájíme na malé plátky, které naklepeme a na okrajích nařízneme. Okořeníme pepře a novým kořením. Medailónky obalíme z jedné strany v hladké mouce, opečeme na rozpáleném sádle po obou stranách a vyjmeme. Na pánvi ve výpeku pak zpěníme oloupanou nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme očištěné a na plátky nakrájené hříbky, sekaný kmín a osmažíme. Medailónky vložíme zpět do pánve a společně krátce s houbami podusíme.
Podáváme se smaženými hranolky nebo opečenými bramborami.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 4,599x
Komentáře receptu Srnčí medailónky na hříbcích
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!