Srnčí medailónky na hříbcích

Suroviny

600 g srnčí kýty300 g hříbků
60g sádla
1 velká cibule
1 lžička hladké mouky
drcené nové koření
kmín
sůl, pepř

recept nemá fotografii

Postup

Kýtu očistíme a nakrájíme na malé plátky, které naklepeme a na okrajích nařízneme. Okořeníme pepře a novým kořením. Medailónky obalíme z jedné strany v hladké mouce, opečeme na rozpáleném sádle po obou stranách a vyjmeme. Na pánvi ve výpeku pak zpěníme oloupanou nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme očištěné a na plátky nakrájené hříbky, sekaný kmín a osmažíme. Medailónky vložíme zpět do pánve a společně krátce s houbami podusíme.
Podáváme se smaženými hranolky nebo opečenými bramborami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,323x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Srnčí medailónky na hříbcích


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist