Telecí maso v jablečné šťávě

Suroviny

700 g telecí plece
2 dl jablečné šťávy
3 lžíce hladké mouky
1/2 lžíce majoránky
1 bobkový list
50 g másla
hořčice
1 velká cibule
citrónová šťáva
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na kostky, okořeníme majoránkou, hořčicí a dáme do ohnivzdorné mísy,přidáme bobkový list. Přidáme mouku se solí, nakrájenou cibuli a zakapeme rozpuštěným máslem. Dáme zapéct do vyhřáté trouby. Ke konci zapékání pokrm zalijeme jablečnou šťávou, zakryjeme pokličkou a dusíme doměkka. Dle potřeby dochutíme solí a citronovou šťávou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,538x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Telecí maso v jablečné šťávě


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist