Telecí maso v jablečné šťávě
Suroviny
700 g telecí plece
2 dl jablečné šťávy
3 lžíce hladké mouky
1/2 lžíce majoránky
1 bobkový list
50 g másla
hořčice
1 velká cibule
citrónová šťáva
sůl

Postup
Maso nakrájíme na kostky, okořeníme majoránkou, hořčicí a dáme do ohnivzdorné mísy,přidáme bobkový list. Přidáme mouku se solí, nakrájenou cibuli a zakapeme rozpuštěným máslem. Dáme zapéct do vyhřáté trouby. Ke konci zapékání pokrm zalijeme jablečnou šťávou, zakryjeme pokličkou a dusíme doměkka. Dle potřeby dochutíme solí a citronovou šťávou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,538x
Komentáře receptu Telecí maso v jablečné šťávě
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!