Mořská ryba na čabajce

Suroviny

500 g brambor
100 g pikantní čabajky
2 lžíce olivového oleje
2 lžičky sušeného tymiánu
6 lžic suchého bílého vína
150 ml zeleninového vývaru
2 hrsti cherry rajčat
4 filety z mořských ryb
40 g bazalky

recept nemá fotografii

Postup

Do velkého hrnce dáme olej, který necháme rozpálit a dáme na něj na kolečka nakrájenou čabajku. Smažíme asi 2 minuty, aby se čabajka rozvoněla. Přidáme pokrájené brambory a lžičku sušeného tymiánu. Přimícháme bílé víno, přiklopíme a necháme 15 minut vařit, aby brambory změkly. Dle potřeby přidáváme vývar. Promícháme a dle chuti osolíme, opepříme. Poté přidáme na půlky rozkrojená cherry rajčátka a polovinu bazalky, přiložíme rybí filety, které jsme z obou stran osolili a zasypeme lžičkou tymiánu, přiklopíme a dalších 5 minut vaříme.

Servírujeme se zbylou bazalkou a zakapeme olivovým olejem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,619x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Mořská ryba na čabajce


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist